Lokacija: Naslovna > Prodajna mjesta > Ghetaldus OSIJEK SVILAJSKA 31 A

GHETALDUS OPTIKA d.d.

Prodajno mjesto: Osijek - SVILAJSKA 31 A

Kontakt podaci

Telefon: 031/497-752

Radno vrijeme

Ponedjeljak - subota : 08:00 do 20:00

Popust:

Gotovina: 10.00%
Kartice: 10.00%

Djelatnosti

Opis

Tvrtka „Ghetaldus optika“ d.d. osnovana je davne 1957. godine i to pod imenom Optička industrija „Ghetaldus“ sa maloprodajnim objektom u ulici Gajeva 2c.

1970. godine Optička industrija „Ghetaldus“ imala je u svom sastavu 14 poslovnih jedinica, 1980. godine 19 poslovnih jedinica a 1991. godine 23 poslovne jedinice.

Zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji Ghetaldus optika je ugradila u svoj nastup na hrvatskom tržištu najviše vrijednosti. To su u prvom redu znanje, postojanost i visoka kvaliteta usluge. "GHETALDUS OPTIKA" danas je najveći proizvođač i ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala, kontaktnih leća, domaćih i najpoznatijih svjetskih proizvođača.

Jamstvo kvalitete naše ponude očituje se prije svega u visoko obrazovanim stručnjacima, najboljoj svjetskoj opremi kako za dijagnosticiranje nedostataka vida, tako i za izradu naočala, te 63 optička i oftalmološko-optička centara širom Hrvatske.

Tradicija i usvajanje novih svjetskih tehnologija i znanja osiguravaju nam i u budućnosti vodeću ulogu na hrvatskom tržištu.

Pogledajte ponudu Ghetaldus proizvoda na ModusCentar webshopu.

Vezana prodajna mjesta